Publicat el DISC 2.6.13

L’abril passat l’IEC publicà un nou recull d’esmenes del Diccionari de la Llengua Catalana. En aquestes esmenes s’afegien entrades noves i es canvia la grafia de moltes altres. Aplicava també aspectes de la gramàtica publicada el novembre de 2016.

Hem actualitzat el DISC amb les esmenes indicades i també corregim diversos errors. La majoria dels errors no afectaven al joc, però altres generaven formes incorrectes. S’hi han aplicat tots els canvis de la nova ortografia i gran part que la nova gramàtica. Teniu un recull de les novetats a la pàgina d’arxiu.

Properament, els diferents projectes que usen el DISC actualitzaran el diccionari a la versió vigent, la 2.6.13. Ara per ara, el VISC, el Cercador i el WORdERtorn ja estan actualitzats. També hem actualitzat la secció de material d’estudi, amb els llistats de mots de 2 i 3 fitxes, d’entre els quals cal destacar que ara es consideren vàlids els mots BA, RA, DAD, DAL, DHA, JIM, LAM, SAD, SIN i THA.

Hem aprofitat aquesta actualització del DISC per a millorar-ne el web. S’ha treballat en fer el web adaptatiu als aparells mòbils, especialment la del VISC, que també podeu usar fora de línia, simplement afegint la pàgina a la pantalla d’inici.

La versió actual 2.6.13 indica DIEC2, 6a esmena publicada per l’IEC, 13a versió interna. Així, la voluntat és sincronitzar les dues primeres xifres amb el diccionari i esmenes publicades per l’IEC, i la tercera xifra indicarà les correccions internes del DISC (errors d’assignació de model o de programació en la flexió).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *